0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Bent u op zoek naar echt kwalitatieve haar wax tegen de best mogelijke prijs? Ontdek ons aanbod aan haar wax hier bij Itely Hairfashion!
Lees meer
Geen producten gevonden...

Haar wax, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Indien u, uw haar op eenvoudige wijze in model wenst te kunnen leggen kunt u er voor kiezen om hiervoor gebruik te maken van haar wax. De haar wax die is terug te vinden hier in het aanbod bij Itely Hairfashion is zeer kwalitatief en steeds vervaardigd op waterbasis zonder olie en vetten. Door gebruik te maken van onze haar wax wordt er bijgevolg voor gezorgd dat het haar niet slap of zwaar wordt. De haar wax producten die zijn terug te vinden in ons aanbod bevatten bovendien allen natuurlijke grondstoffen zoals bijenwas en cacaoboter. De haar wax is tot slot verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk als Pure Modelling Wax, Definition Paste, Pure Matt Wax en extra strong.


Beste lift aanbrengen

Wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van de haar wax uit ons aanbod spreekt het voor zich dat er speciale aandacht aan het aanbrengen moet worden besteed. De beste lift wordt wat dit betreft gerealiseerd door de wax op de vingertoppen te doen en door wrijving te verwarmen. Vervolgens wordt de haar wax op de aanzet van het haar aangebracht. Door deze manier van werken zorgt u er voor dat uw haar steeds precies die vorm krijgt die u wenst en deze ook moeiteloos weet te behouden, zelfs in de meest extreme omstandigheden.


Goedkoop haar wax in huis halen

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw haar prachtig in model te leggen? Wilt u graag wat meer glans of juist een matter effect realiseren? In dat geval is gebruikmaken van de haar wax uit ons aanbod hier bij Itely Hairfashion beslist een goed idee. Niet alleen kenmerkt de haar wax uit ons aanbod zich door een prima kwaliteit, daarnaast kunt u ze ook nog eens in huis halen tegen een voordelig prijskaartje. Wilt u ook graag op goedkope wijze haar wax aankopen terwijl u toch bent verzekerd van de best mogelijke kwaliteit? In dat geval bent u hier bij Itely Hairfashion ongetwijfeld aan het juiste adres!