0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

de Delyton haarkleuring producten zijn verkrijgbaar in 48 verschillende kleuren en bieden een beschermende werking voor uw hoofdhuid en haar.
Lees meer

Kwalitatieve Delyton haarkleuring producten

Wanneer u zelf uw haar wenst te kleuren spreekt het voor zich dat u daarvoor gebruik zult willen maken van niet alleen kwalitatieve, maar ook verzorgende producten. Hier bij Itely Hairfashion beschikt u over de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende Delyton haarkleuring producten die niet alleen een subliem eindresultaat garanderen, maar bovendien ook nog eens bijzonder voordelig aangekocht kunnen worden. Klinkt dit alles voor u ook als muziek in de oren? Aarzel dan niet langer en ontdek snel ons uitgebreide assortiment met Delyton producten!


Keuze uit 48 verschillende kleuren

Als vrouw heeft u ongetwijfeld reeds in gedachte hoe uw haar er precies uit moet komen te zien. Door er voor te kiezen om gebruik te maken van Delyton producten kunt u steeds een keuze maken uit zomaar even 48 verschillende kleuren. Wenst u een eerder klassieke kleur of wilt u er voor zorgen dat de kleur van uw haar er uitspringt in de massa? Het is allemaal mogelijk. De Delyton haarkleuring producten bieden u dan ook niet alleen standaard kleuren aan zoals licht en donker bruin, zwart, grijs en verschillende tinten blond, bovendien kunt u ook kiezen voor wat hippe en moderne kleuren waaronder roze en blauw. Het mag dan ook duidelijk zijn, op vlak van kleuren komen de Delyton producten probleemloos tegemoet aan al uw verwachtingen!


Beschermende werking voor haar en huid

Door gebruik te maken van één van de Delyton producten hier bij Itely Hairfashion zorgt u er niet alleen voor dat uw haar van een unieke, stralende kleur wordt voorzien, daarnaast zorgen deze producten ook voor een prima bescherming van zowel het haar als de hoofdhuid. U zult bovendien na een behandeling met de Delyton producten merken dat uw haar meteen veel zachter aanvoelt waardoor ze heel eenvoudig in model kan worden gelegd. Dit zachte gevoel wordt mede veroorzaakt door het toegevoegde phyto keratine complex dat in Delyton producten niet alleen zorgt voor een hoger hydratatie, maar ook voor een sublieme elasticiteit van het haar. Het mag dan ook duidelijk zijn, kiezen voor één van de Delyton haarkleuring producten is kiezen voor een uitstekende kleuring in combinatie met een prima bescherming van huid en haar.