0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Bent u op zoek naar haar stijlen of permanenten producten? In dat geval nodigen we u graag uit om de verschillende Proshape producten te ontdekken.
Lees meer

Uw haar stijlen en permanenten met deze producten

Iedere dag opnieuw gaan mensen op zoek naar uitstekende producten op vlak van haar stijlen en permanenten. Itely is er in geslaagd om een productlijn op de markt te brengen die voor alle haartypen beschikt over goede omvormers en relaxers. Voor het produceren van deze producten wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Bent u ook op zoek naar kwalitatieve producten op vlak van haar stijl en haar permanenten die u bovendien in huis kunt halen tegen een voordelig prijskaartje? Zoek dan niet verder en haal nu één van de Itely Proshape producten in huis die hier bij Itely Hairfashion zijn terug te vinden!


Haar permanenten producten

Op vlak van haar permanenten bestaat de Itely Proshape reeks uit verschillende mogelijkheden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de Proshape Ondasoft in huis te halen. Dit product is in staat om een ammonia vrije, zachte en natuurlijke permanent te realiseren als opvolger van het zure type permanent. Een tweede mogelijkheid wordt aangeboden onder de vorm van het Proshape Waveself product. Deze licht alkalische omvormer beschikt over een aanzienlijk sterker krulbereik waardoor u bent verzekerd van een langer krulbehoud. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien u op zoek bent naar echt kwalitatieve haar permanenten producten, dan hebben de Proshape producten u heel wat interessants te bieden!


Haar stijlen producten

In het aanbod hier bij Itely Hairfashion zijn verschillende erg kwalitatieve en voordelige haar stijlen producten terug te vinden. Denk hierbij maar eens aan de Proshape Relaxare Medium, Strong en Total Straight producten. Deze beschikken allen over natuurlijke grondstoffen en kunnen stuk voor stuk aangekocht worden tegen een bijzonder interessante prijs. Klinkt dit voor u ook als muziek in de oren? Aarzel dan geen moment langer en ontdek nu wat deze zeer kwalitatieve Itely Proshape haar stijlen producten ook voor u kunnen betekenen!